dõTERRA essentiële oliën


Etherische of essentiële oliën zijn vluchtige, aromatische verbindingen die worden gevonden in zaden, schors, bladeren, stengels, wortels, bloemen en andere delen van planten. Vrijwel alle planten produceren essentiële oliën maar slechts een klein deel produceert ze in een hoeveelheid die winning mogelijk en rendabel maakt. Misschien heb je wel eens van de geur van een roos, lavendel of vers gesneden munt genoten. Of het sap uit de schil van een rijpe sinaasappel of mandarijn geperst. Dan heb je zeker de aromatische kwaliteiten van essentiële oliën ervaren.

Oliën bestellen?

Essentiële oliën hebben krachtige ondersteunende eigenschappen voor lichaam en geest. Pure essentiële oliën worden onmiddellijk door de huid of onze luchtwegen opgenomen en zorgen voor reactie in of op het lichaam. De oliën zijn in staat om probleemgebieden op te sporen en afvalstoffen te verzamelen en te verwijderen uit ons lichaam. Veel essentiële oliën kunnen ook worden gebruikt als aanvulling op onze voeding, om vitaliteit en gezondheid te helpen bevorderen en onze emoties rust te geven of te versterken wanneer gewenst.
Zuivere essentiële oliën zijn doorzichtig en variëren in kleur van kristalhelder, geel, oranje, groen, tot diep blauw.

Door de geschiedenis heen zijn essentiële oliën in verschillende culturen al veelvuldig toegepast vanwege hun medicinale en therapeutische werking. Ook dieren in het wild kennen instinctief de mogelijkheden die essentiële oliën uit planten ze kunnen bieden. Moderne wetenschappelijke studies bevestigen steeds meer de enorme voordelen van essentiële oliën voor onze gezondheid.

 

Wil jij graag kennis maken met de oliën en wat ze voor jou kunnen betekenen?

Om kennis te maken met de oliën geef ik workshops. Deze geef ik op locatie of bij jou of mij thuis. Tijdens workshops ga je de oliën ervaren, gaan we kort in op product inhoudelijke kennis en bij interesse ook over het opzetten van je eigen business. Ook worden er door dōTERRA collega’s in Nederland (en over de hele wereld) veel workshops en online webinars aangeboden die erg waardevol zijn om te volgen.  Je kunt je kennis ook verdiepen via de vele boeken die geschreven zijn over deze essentiële oliën.

Wil je een workshop bijwonen of bij jou thuis organiseren? Neem dan contact op via de WhatsApp knop rechts, of:

Oorsprong en goede doel 

Kijk eens op Youtube om korte filmpjes te bekijken over de oorsprong van de dōTERRA oliën. Boeren en kwekers krijgen een eerlijke prijs voor hun producten. Ze worden geschoold en dõTERRA helpt ze hun leven opbouwen. dõTERRA heeft vele goede doelen opgezet die goed worden onderhouden om mensen een beter leven te geven: de Healing Hands Foundation, zie de video hieronder. 

Workshop volgen of organiseren? 

Neem contact op via de WhatsApp knop rechts, of:


Gebruik de essentiële oliën als onderdeel van een proactieve manier van omgaan met je gezondheid.  De essentiële oliën kunnen niet zomaar gezien worden als vervanger van de reguliere gezondheidszorg. Het is het altijd raadzaam en dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! De essentiële oliën zijn geen geneesmiddel.

×

Welkom!
Heb je vragen? Klik hieronder op 'App met Miluska' om WhatsApp te gebruiken.

× WhatsApp