Gezins- en kindercoaching

Jouw jeugd, mijn jeugd, leuke herinneringen, minder leuke herinneringen of zelfs slechts herinneringen. Ze zijn er allemaal en bij iedereen. 

Bewuste herinneringen kan je bespreken, maar in ons lichaam liggen nog zoveel onbewuste herinneringen opgeslagen waar ook pijnlijke stukken tussen zitten. En niet omdat jouw of mijn ouders het zo slecht hebben gedaan, maar puur omdat ons kinderbrein toen nog niet in staat was een vertaling te maken van wat er op dat moment gebeurde. En daardoor is er onbegrip ontstaan in je lichaam, er ontstond een eigen verhaal in jou als kind. Dat noemen we een trauma. Een gebeurtenis die je in het heden in de weg zit, waar je last van hebt, vaak zonder dat je het weet omdat je gedrag zich als kind al aangepast heeft zodat je de pijn niet hoeft te voelen. En als die ene gebeurtenis van toen in het nu plaats zou vinden dan kan je dat als volwassenen begrijpen en is er niets aan de hand, maar het kind in jou (jouw innerlijk kind) snapt het nog niet en laat die pijn zien als er iets vergelijkbaars in het heden gebeurd. De oude pijn wordt aangeraakt. In conflict met je kind(eren) laat jouw systeem zien waar die oude pijn zit bij jou. Je hebt een kind op de wereld gezet of je bent ouder/verzorger van een kind en dit kind voelt feilloos aan wat er bij jou van binnen aan de hand is en spiegelt dit aan je in zijn/haar gedrag. En alles in jou reageert in boosheid naar je kind omdat je die oude pijn niet wil voelen. En dan kan je zeggen “ik heb een moeilijk kind” of “mijn kind en ik hebben conflicten” óf je kan naar je eigen innerlijke kind gaan kijken, die oude pijn bekijken en loslaten omdat het niet meer functioneel is in het heden. Dat was van toen.

 

Reversie methode

Middels de Reversie methode gaan we op een vriendelijke manier kort terug in de tijd en kijken we samen waar je pijn is ontstaan. Met je volwassen brein is het ontstaan van de pijn begrijpelijk en kan je er naar kijken en het daarna loslaten. Met de het loslaten van de pijn kan je ook je toen ontstane gedrag loslaten. Je gedrag verandert en door deze verandering ook het gedrag van je kind. Zodra je kind voelt dat jouw gedrag klopt met hoe je voelt dan ben je voor je kind weer in balans en verdwijnt het ‘moeilijke gedrag” van je kind.

Is het zo simpel? Ja zo simpel is het !

Wil je meer informatie over de Reversie Methode®? Klik hier.

Maak nu een afspraak om aan de slag te gaan en geef jezelf en je kind(eren) weer de ouder die je graag voor ze wil zijn !

Kindercoaching 

Wil je meer weten over kindercoaching? Klik dan hieronder op het Kragt logo voor meer informatie.

Roosekracht.nl voldoet aan de kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs en is CRKBO geregistreerd.

 

Tarieven

Intake 45 minuten .25,00
Coachsessie 60 minuten € 60,00
Kindercoaching 60 minuten € 50,00

Voor overige tarieven, neem contact op voor persoonlijk advies en prijs op maat.

Heb je nog vragen? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op via de WhatsApp knop rechts, of:

×

Welkom!
Heb je vragen? Klik hieronder op 'App met Miluska' om WhatsApp te gebruiken.

× WhatsApp