De Reversie Methode®


In conflict met je kind laat jouw reactie zien dat iets in het conflict je raakt. Wat raakt je zo?
 

Vanuit de Reversie Methode® zien we dat je kind feilloos voelt wat er bij jou van binnen aan de hand is en je kind spiegelt dit aan je in zijn/haar gedrag. En alles in jou reageert in boosheid naar het kind omdat je niet wil voelen wat er gespiegeld wordt. Dit gebeurd onbewust.

En dan kan je zeggen “ ik heb een moeilijk kind” of “mijn kind en ik hebben conflicten” óf je kan bij jezelf kijken wat je zo raakt, waarom je zo reageert. Het gaat hier om ervaringen uit je eigen jeugd die we ook wel ‘oude pijn’ noemen. Die ‘oude pijn’ is in het heden vaak niet meer functioneel, maar heeft er wel voor gezorgd dat je gedrag wat toen ontstaan is nu nog zichtbaar is. Loslaten dus !

De Reversie Methode® gaat terug naar het kind in jou en geeft op liefdevolle een duidelijk beeld van jouw gedrag waarop je kind reageert. 

Met je volwassen brein is het ontstaan van de pijn te begrijpen en kan je er naar kijken en het daarna loslaten, ofwel helen. Met het loslaten van de pijn kan je ook je toen ontstane gedrag loslaten en doordat jouw gedrag veranderd zal ook het gedrag van je kind mee veranderen. Zodra je kind voelt dat jouw gedrag klopt met wat je kind bij je voelt dan ben je voor je kind weer in balans en verdwijnt het ‘moeilijke gedrag” van je kind.

Is het zo simpel? Ja zo simpel is het !


Wil jij graag samen met mij aan de slag middels de Reversie Methode®?

Maak nu een afspraak en geef je kind weer de ouder die je graag voor je kind wil zijn ! Klik op de WhatsApp knop rechts, of:

Voor wie is de Reversie Methode® bedoeld?

Voor ouders die hun kinderen graag beter willen begrijpen en ze willen opvoeden vanuit een fijn en veilige gezinssituatie.

Kinderen zijn afhankelijk van hun ouders en zijn in staat om zich aan te passen naar die omgeving zodat ze ‘erin passen’.

De aanpassing van hun natuurlijke gedrag kan gevolgen hebben voor het kind op verschillende niveaus:

  • woedeaanvallen
  • autistische trekken gaan vertonen
  • allergieën of eczeem ontwikkelen
  • ADHD of PDD NOS

Enneagram

De Reversie Methode® maakt gebruik van het Enneagram en de twaalf kernverlangens die hierin te vinden zijn. Deze kernverlangens geven inzicht welke vorm van aandacht jij als kind gemist hebt en om je te beschermen tegen dit gemis ben je je onbewust daar naar gaan gedragen. Met de Reversie Methode®  maken we de onbewuste bescherming bewust. Want die bescherming is de basis voor de ‘problemen’ met je kind. Je kind spiegelt jouw opgebouwde bescherming.   

Tarieven

Intake 45 minuten € 25,00
Coachsessie 60 minuten € 60,00
Voor overige tarieven, neem contact op voor persoonlijk advies en prijs op maat.

Maak nu een afspraak om aan de slag te gaan en geef jezelf en je kind(eren) weer de ouder die je graag voor ze wil zijn !

Roosekracht.nl voldoet aan de kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs en is CRKBO geregistreerd.

 

×

Welkom!
Heb je vragen? Klik hieronder op 'App met Miluska' om WhatsApp te gebruiken.

× WhatsApp